fredag 9. desember 2011

JULERUTER!

Jaja, så var jula her igjen og jeg blir ikke snillere av den grunn. Jeg harselerer med interiørdamer og foreldre som tar heelt av med julegavehandel til ungene sine og dekorative julefat med godteri til pynt. Tror ikke nissen kommer til meg i år...Det er ikke vondt ment. Egentlig er jeg bare driiitmisunnelig på folk som klarer å pynte pent og ha alt på stell.
Julerutene mine finner du i RUTETIDs julehefte, som er å finne i bladhylla på kiosken eller butikken! Løp og kjøp. Mye artig lesestoff å putte i julestrømpa ;)

6 kommentarer:

 1. Som du har jobba, Ida! Har alltid vært så kreativ, du. Min favoritt av julerutene er når du pakker opp scrappesettet. Du må sette mer pris på en så flott gave, du som er så kreativ og spesssiell!

  Gilde saker:D

  SvarSlett
 2. jajamen. Jeg skal lage crap-book sett og selge til scrappehatere. Haha. Plukke litt søppel og pakke det pent inn i cellofan og tjene meg søkkrik.

  SvarSlett
 3. Øi. Hva er galt med scrapping?

  SvarSlett
 4. Her var det masse genialt. Har humra mye over alle adventstakene i det siste (morsomt på flere måter, både fordi alle bruker ordet og ikke kommenterer det og fordi det viste seg å være en oppskrift på hvordan den skal lages som hadde gått meg fullstendig hus forbi). Interiørfolk er et eget folkeslag, de kalles visst nordmenn ;)

  SvarSlett
 5. Jeg er jo egentli en skapinteriørmongo selv. Elsker å flytte på ting, ommøblere og den slags, men jeg orker ikke legge sjela mi i julefat og adventskalendere. Får aldri tid til den slags.Men det er gøy å se hva andre får til. Blir superinspirert av mange interiørblogger men også litt oppgitt over alle de klin like bloggene med HVITT HVITT CHABBY KRITT-SHIT-CHIC-KEEP CALM AND CARRY ON og englevinger. Mange av bloggene blir bare kopier av andre, og da blir det ikke særlig personlig og spennende.

  SvarSlett