torsdag 13. oktober 2011

SPESIELL GIVE AWAY!

God kveld godtfolk!
Jeg ruller igang med en Spesssiell «give away» på tegneseriebloggen min også. Vinneren får et valgfritt flott signert Spesielt-trykk. Les deg igjennom rutene og kanskje du kjenner deg ekstra godt igjen i en av dem? For å henge med i trekninga er det spesielle regler som gjelder:

1) Et lodd for å skrive en kommentar med noe du synes er særs spesielt med folk, eller det mest pinlige du har opplevd!
2) Et lodd for å skrive et innlegg om serien min på din egen blogg eller facebook-side+link til bloggen
3) Et lodd for å bli følger. Er du allerede følger må du verve en venn

Skriv hvor mange lodd du har tatt i kommentaren, så klarer jeg kanskje å telle ;)

Heier på dere! Følg med på bloggen og i tegneseriebladet RUTETID.
Trekningen skjer 31.Oktober.

6 kommentarer:

 1. Hei Idaho! Da har jeg omtalt deg, linka deg og nå skal jeg grafse til meg det siste loddet om noe sært eller pinlig.

  Jeg synes det er ganske pinlig når kiden brøler i dusjen på Folkebadet at 'den dama der har pupper som kan flettes!' *synker ned i jorda og kommer aldri opp igjen*

  SvarSlett
 2. Mårn! Da prøver jeg igjen (ser ut som jeg må legge inn som anonym eller noe slikt for å få det til).

  Du er omtalt og linka til, jeg har blitt følger av denne bloggen au (da er vi oppe i to!), OG jeg kan fortelle at noe pinlig jeg har drivi med gjentatte ganger i august /september er å berte på folk jeg kjører forbi med MC. IKKE med vilje, men tuta er rett ved blinklysknappen. Kommer borti. Teit, og *dødspinlig*.

  (Dette er jo vinn-vinn, Ida - du får pinlighistorie, og jeg får spredd i enda et medie at "hu som tuter" faktisk ikke mener å gjøre det.)

  Tre lodd til Mjermen, da! :)

  SvarSlett
 3. Hei hei.

  Nå er bloggen linket på fb og jeg er følger :) Bebisstripene er helt supre!

  Spesielle folk / pinlige opplevelser finnes det sikkert mange av, men siden jeg har så stor tro på min vinner lykke tar jeg til takke med 2 lodd :)


  Marit Aa

  SvarSlett
 4. Her var en, for meg, ny blogg :) Så moro :) Det er mange spesielle mennesker rundt om, både særinger og raringer og goinger :) Med tanke på en person jeg nettop traff vil jeg trekke frem mennesker som er så usikre på seg selv at de "virker" som de er bedre enn alle. Mennesker som skjuler usikkerheten sin bak arroganse, som ikke svarer på tiltale eller møter deg med blikket, men som samtidig innest inne kun vil det ...

  Det var mitt lodd i dag + et for å bli følger :)

  wish me luck :)

  SvarSlett
 5. Ser du river i gang med en rimelig SPESSSIELL gibort! Jeg skal hive meg på, seinere. Har god tid. 31. august er lenge til. Du hører fra meg!

  Hohoho!

  SvarSlett
 6. To lodd på meg, er nå følger og her er min fantastiske kommenar ;) Syns det var morsomt men flaut da mannen min venta til det var litt stille da vi så Underworld på kino og sa høyt "sånn drakt må du og få deg!" og halve salen begynte å flir. Dama i hovedrolen hadde en sånn åletrang latexsak på seg.

  SvarSlett